Diensten

Ontwerpen

Wil je een illustratie voor je bedrijf, website of gewoon voor jezelf? Of ben je op zoek naar een logo maar weet je nog niet goed wat je wilt of zoek je iemand om jouw logo te ontwerpen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Vul vrijblijvend het contactformulier in en dan bespreken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Ontwerpen kunnen zijn: (boek)illustratie(s), boekomslagen, mock-ups, logo’s, banners, flyers, magazines, folders, posters, visitekaartjes, kaarten, etc.

Schilderij

Sinds een jaar of twee ben ik vol op bezig met schilderijen maken, vooral van landschappen. Wil je een mooi cadeau voor een familielid of een vriend/vriendin? Je kan mijn werk bekijken onder het kopje portfolio. Vul daarna vrijblijvend het contactformulier in en dan bespreken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Proeflezen

Een manuscript, werkstuk, scriptie of iets anders geschreven waar je graag een extra paar ogen over heen wil laten gaan? Dan kan ik je helpen. Als proeflezer bekijk ik of je verhaal goed samenhangt en waar je valkuilen liggen. Als proeflezer let ik dus op de inhoud van je boek, niet te verwarren met een corrector. Als ik spelfouten tegenkom, kan ik deze er wel voor je uithalen, maar daar ligt niet mijn main focus. Vul vrijblijvend het contactformulier in en dan bespreken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

“Lotte van den Noort is ontzettend eerlijk tijdens het proeflezen, wat ik erg nodig had voor mijn manuscript. Ze weet de sterke en zwakke punten helder aan te stippen en geeft tips met betrekking tot omschrijvingen en zinsopbouw. Zonder haar was mijn manuscript niet zo goed geworden als het nu is.” – Tamara Arts, auteur