Books Art Liberty is het initiatief van de lieve Annelies uit Den Bosch. “Het is mijn missie om booksleeves te maken zodat boeken nooit meer beschadigd uit tassen of koffers komen en lezers overal ter wereld langer en meer van hun boeken kunnen genieten.”

Toen mijn boek Unsinkable werd gelanceerd, nam Annelies contact met mij op om daar een bijpassende booksleeve bij te maken. Dat vond ik natuurlijk helemaal het einde! We zijn naast de huidige Unsinkable sleeve druk bezig om nog een mooie Unsinkable sleeve op de markt te brengen (waarvan ik het ontwerp zal maken! Yay!) en er komt ook een sleeve uit van mijn aanstaande boek Unwritable! Meer info daarover volgt nog.

Neem vooral een kijkje op haar website door op de onderstaande knop te drukken, of bekijk hier alvast een deel van haar aanbod!

Unsinkable Sleeve

Pride & Prejudice Sleeve

Bosdieren Sleeve

Bridgerton Sleeve

Olivia Lewis Sleeve